Centrale verwarming

Potterstraat 202
9170 Sint-Pauwels
Tel 03/776 73 34

Mail
Michel@VGbvba.be
Kevin@VGbvba.be


Gehabiliteerd gasinstallateur


Lid van de confederatie bouw


Gecertificeert installateur Zonneboilers en warmtepompen


Unie der Belgische frigoriesten - Air conditioning association


Centrale verwarming

U kan bij ons terecht voor al uw installaties voor centrale verwarming, ook voor de nodige berekeningen. Per kamer rekenen wij precies de warmte dat nodig is voor uw optimaal comfort.

Aan de hand van deze berekening selecteren wij per kamer de beste oplossing voor uw woning, die dan door ons vakkundig geplaatst en afgeregeld wordt.

Wij hebben ook een dienst na verkoop voor het onderhoud en de herstellingen, die snelle interventies mogelijk maken.

Wij zorgen steeds voor een perfecte plaatsing van de toestellen uit respect voor uw interieur.

Op alle werven en in woningen zorgen wij steeds voor de opruiming en afvoer van de verpakkingen en afval, zodat uw interieur en/of de werven proper blijven.

Hoog rendementsketels.

Hoog rendementsketels zijn tegenwoordig de ketels met het laagste rendement die beschikbaar zijn. Hun enige voordeel is de lage kost en dus de minimale investering. Hoog rendementsketels zijn zowel op gas als op stookolie beschikbaar.

Condensatieketels

Is de huidige standaard : betere kwaliteit dan de gewone gasketels, een hoger rendement en dus een lagere gasfactuur. Wij plaatsen steeds kwalitatief hoogstaande merken, zodat bij ons condensatieketels ook een langere levensduur hebben. Als wij een condensatieketel plaatsen gaan wij dit vakkundig aanpakken, zodat u nooit condensatieproblemen heeft in uw schouw.

Condensatieketels zijn de beste keuze, vooral op gas. De condensatieketels op stookolie zijn een alternatief voor plaatsen waar gas niet beschikbaar is.

Micro - WKK ook Stirling Condensatieketels genoemd.

Is een condensatieketel die van het grote temperatuursverschil tussen de vlam en het water van de centrale verwarming gebruikt maakt om elektriciteit te produceren.

Dit zijn energetisch de zuinigste ketels. Het nadeel is de hogere investering ten opzichte van de gewone Condensatieketels.

Warmtepompen en Zonneboilers met verwarmingsondersteuning bieden u ook een alternatief voor een kleinere CO2 uitstoot.

Wij zijn een onafhankelijke installateur en plaatsen enkel kwaliteitsmerken, wegens hun hoge kwaliteit en lange duurzaamheid, zeer goed rendement en eenvoudige koppeling aan zonneboilers en warmtepompen.

Radiatoren

Radiatoren zijn het prijsgunstigste alternatief voor de verdeling van de warmte in huis. Naast de klassieke en de eco radiatoren zijn er ook design radiatoren en de zeer veel verkochte handdoekdrogers voor de badkamer.

Ook bij vloerverwarming bieden handdoekdrogers een hoger comfort voor het tijdelijk snel opwarmen van de badkamer. Er bestaan ook handdoekdrogers met een elektrisch bijverwarming die heel het jaar door een optimaal comfort blijven bieden, ook in de zomer als de verwarming af staat.

Convectoren/Ventilo-Convectoren

Convectoren worden huidig niet veel meer gebruikt omdat zij meestal maar goed werken op een hogere watertemperatuur. Koudere temperaturen bieden nu eenmaal een betere energie prestatie. Soms worden die nog in de vloer geplaatst voor grote ramen, als er weinig plaats is voor radiatoren.

Ventilo-convectoren worden nog zelden gebruikt omdat er bijkomend een elektrische aansluiting nodig is en dat de werking niet altijd geruisloos is. Een ander nadeel is dat zij de neiging hebben het stof te doen opwaaien.